Mera mat!

Jag skulle platsa som ordförande i ”Kålpuddingens vänner”!
Finns det något godare än kombinationen färs och kål? Nej!
Den här puddingen provade jag för första gången (men absolut inte den sista!).

Du kan hitta receptet HÄR

5 Comments:

  1. Åh, kålpudding är verkligen gott.

  2. Kålpudding är sååå gott.

  3. Hej, jag äter denna vecka kålsoppa till lunch! Numera lagar jag soppa på måndag som sedan räcker 3-4 dagar till lunch. Så himla enkelt. Jag vill ha lite ris i min kålpudding (eller kållåda som vi säger i Finland) för annars tycker jag den blir för stabbig. Men ser att den serveras med riktig sås, jag har bara sojasås på min.
    Hoppas du har det bra i höstrusket
    Kramen

  4. Åhh, så gott det ser ut. Här hemma är det bara jag som gillar kål så det blir inte ofta man äter det. Så nu blev jag sugen. Tack för din kommentar Bia!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *