Genväg och vår på väg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag var på provtagning på Vrinnevisjukhuset. I vanliga fall brukar jag promenera
till stan och ta bussen därifrån.
Idag hittade jag en genväg! Genom Vrinneviskogen.
Kom fram på under halva tiden!
Dessutom hann jag se lite av naturen och våren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man ska inte kasta glas när man sitter i stenhus! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hanarna hänger. Hittade inga honblommor på hasseln, kanske är jag ute för tidigt.
Kanske är jag ute för sent?

3 Comments:

 1. Inga dåliga grejer hörrö!

  Härliga och vackra bilder som vanligt! Och ibland är inte genvägen en senväg! 😀

  // Kram

 2. Hej!

  Vilka vackra foton du har tagit 🙂

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

 3. Hej! Har du flyttat till en stadsdel där du inte tidigare bott? Tänkte du borde ju annars känna din stad så mycket som du traskar omkring överallt med kameran i släptåg! Jag längtar också nu till att kunna ta en skogspromenad men det är fortfarande både isigt och blött så det dröjer. Tur jag har alla djuren här på gården som gör att livet aldrig blir långtråkigt…
  Kram från pörtet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *