PW med många stopp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inte är det så dumt att bo där jag bor nu. 0,1 km till köpcentret.
1,0 km till skogen. Vrinneviskogen. Jag mår som bäst när jag får
en dos skog per dag!
Tävlar med mig själv, vill klara att gå varje km under tio minuter.
Idag blev det inga bra resultat, det fanns alldeles för många fotomotiv
man inte kan rusa förbi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otaliga stigar går härs och tvärs genom skogen.
Det har hänt att jag gått vilse, men det finns alltid någon
vandrare man kan fråga om vägen hem. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den anlagda sjön/våtmarken besöker jag för första gången. Men inte sista.
Nästa gång ska jag ha kaffe med mig och sitta här tillsammans med änderna och doppingarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myrorna har fullt upp nu. Stacken ska lagas och fixas.
Svårt att ta makrobilder på nära håll. Myrorna kröp upp på mina skor
och varnade mig för att komma nära!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart hemma. Ska bara runda hästhagen sedan är det
nerförsbacke ända in till hallen hos mig.

4 Comments:

 1. Det är en underbar tid nu. I morgon hoppas jag på lite skönt promenadväder.
  Kram, Ingrid

 2. Men så mysigt du bor! Ibland önskar jag också att jag hade 0,1 km till butiken, eller allra helst butikerna. Klart du ska köpa ett par mysiga byxor, finns inget bekvämare än dessa fladdriga, o så svala de blir till sommaren. En annan går ju inte och skrämmer upp folk med att gå i shorts…
  Hoppas få se vitsippor live i mitten av maj nångång…
  Kram

 3. Glömde, min träskalle, loppis, det är församlingens loppis jag står på en gång i veckan. Vi har tre loppisar i samma hus på rad. Lions, kyrkans och en privat som även säljer hantverk. Vi samsas så bra, håller öppet tre dagar i veckan. Jag blev tillfrågad om jag ville hjälpa till o jag tycker det är skoj. Tyvärr får jag inte styra o ställa, haha, om jag ändrar på något så är det ändrat tillbaks nästa gång, hehe, tycker tanterna är ganska gammeldags…Jag tycker ju det ska hända nåt så byborna ser att det kommer in fräscha nya grejer och att man skyltar om o så, men….jaja
  Kram

 4. Härligt mor! Det finns skog över till dig med i Finspång! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *