Min mors dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just i dag har jag varit mamma i 48 år. Grattis till oss, Micke!

På väg till jobbet. Så glad att jag fortfarande får möjlighet att
interagrera med barnen på Jordglobens förskola!
Som vanligt är jag på plats alldeles för tidigt.
Är man tidspessimist så blir det så. Alltid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När jag anländer till jobbet får jag veta att vi ska till skogen.
Tur att min dagliga outfit är skogsklädd! 🙂
Jag hittar ett fågelbo på marken, lägger det i en trädklyka,
men förstår att ingen fågel vill lägga ägg där….

2 Comments:

  1. Heej, även om man plockar växter i skogen kan ju vilda djur ha kissat just där…men du vet, man sköljer och kokar så man överlever nog. Fast, jag kan förstå att man inte vill plocka vid gångvägarna precis, jag plockar inte nära trafikerade vägar för det skrämmer mig mer med avgaser. Denna helg lär jag också få höra barnröster för det är fullt av skolbarn på klassresa här och självklart ska dom rida! Ha en fin helg, o kram från pörtet

  2. Grattis till 48 år som mamma! I februari ”fyllde” jag 20 år som mamma. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *