Utflykt på balkongen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har en sjukdag idag, så utflyktsveckan tar paus.
Den mesta tiden har jag tillbringat här, i soffan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu är det kväll och jag är hungrig.
Lagar kycklingmiddag efter Ernst Kirchsteigers recept.
Karln är inte mitt förtjus, precis, men hans mat
är superb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utomhus, på min kära balkong, njuter jag av blommorna…..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

….de första ärtskidorna……

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

den första knoppen på ringblommorna….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…..solrosornas framfart…..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…..och nästa generation av ringblommor!

Tänker på alla motiv jag missat pga att jag varit hemma hela dagen.
Men i morgon är en ny dag!

2 Comments:

  1. Men, mår du inte bra, så tråkigt! Hoppas det är snabbt övergående! Vad är det för ärtor du odlar, vanliga gröna märgärter? Jag fick en påse av en bloggvän som jag petade ner i en balkonglåda. Visst har det börjat växa men några ärtskidor lär inte hinna komma innan frosten. En av anledningarna till att man tappar lusten att så och odla häruppe. Jättevackra balkongblommor har du, lite hängvariant och det är ju smart så man ser dom
    Krya-kram

  2. Det är väl härligt att kunna göra en utflykt på balkongen och den där middagen ser jättegod ut. Jag gillar kyckling!
    Ha en skön helg!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *