EFIT 151027

efit151027a

Kl 6
God morgon!
Att börja dagen med kaffe är ett måste.
Bra sätt att vakna på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kl 7
Det blommar fortfarande på min balkong!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kl 8
Lägger på ett ansikte inför dagens möten med andra människor.

efit151027d1

efit151027d2

På väg till stan för att gå på….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

….mammografi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu blev det paus i fotandet, medan jag åkte till Hageby, gick till
frissan, stannade där i två timmar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kom hem nöjd! Inte ofta det händer efter besök hos frissan…
Oftast går jag hem och gråter en skvätt… 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På balkongen igen. Mitt finaste rum.
Nu hade jag en fluga på besök!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hem till dottern på fika. Sonen är där också så jag
får träffa alla mina (två) barn på en gång.
Juni har 40 graders feber, men är pratsam och pigg ändå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Micke retar Mimmi. Hon ger igen! Slår med tassen så
blodvite uppstår. Nåja, båda verkar gilla smågnabbet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

….säger Mimmi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juni chillar med mamma Maria i soffan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dags för sjuklingen att äta mat, umgås med Bamse och
använda nya servisen till att dricka mjölk ur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Just när jag börjar fundera på att promenera hemåt ringer pompisen Ylva.
Hon och maken hämtar mig, kör hem mig och köper en tub av tandkrämen jag
haft så fin erfarenhet av. Forever Bright. Aloe-vera-tandkrämen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänder ljus och börjar med middagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bakad potatis med älgskavsgryta.
Här sätter jag punkt för denna efit-dag!

14 Comments:

 1. God förmiddag, Bia 🙂

  Det är som alltid, en fröjd att komma in och se Dina vackra bilder!

  Tänk att det blommar fortfarande! När jag är ute och går, ser jag fortfarande en och annan sommarblomma som överlever envist till min stora förtjusning.

  Jag kikar in senare under dagen! Ha en härlig dag!

 2. Ha en skön tisdag. Jag återkommer i kväll så att jag får se vad du haft för dig idag.
  Kram, Ingrid

 3. Vilken underbar bild på kaffekoppen!

 4. Så superfint fotot på kaffekoppen! Vilken pangstart på din dag!

 5. Läcker kaffebild, men dricker du det utomhus?

 6. Hej! Vilken trevlig dag, hoppas du inte blev smittad av Juni! Målar du på ansikte? Det gör aldrig jag nuförtiden, jo förresten, någon enstaka gång när jag är extra glåmig så tar jag en dutt av bruncreme, annars ingenting…
  Du blev jättefin i håret, och färgen är kanon!
  Kram till dig snygging

 7. Kikar in igen! Så skönt att Du blev nöjd med Ditt frisörbesök idag 😀 Snyggt!

  Så vackra höstbilder!!

  Kram

 8. For noen flotte bilder!
  Og Bamse verdens sterkeste bjørn er min barndomsfavoritt..

 9. Du är så duktig på att fotografera Bia. Det är en ren fröjd att få följa med dig på din efitdag.
  Och så himla snygg du blev i håret. Man kan nästan tro att du varit med i Gör om mig.
  Kram, Ingrid

 10. Ser ut att ha varit fullt upp! Vilken störtskön morgon frilla! Undrar hur din ser ut? 😀

  // Kram på dig tant!

 11. Fina bilder, mor! Det var ju just Mimmi som började fajten, hon flaxa ju till mig på axeln.. hehe 🙂

 12. Men käraste vän, nu är det väl dags för en uppdatering! Själv är jag urkass på att blogga nu då så mycket annat händer runtomkring, men jag tänker ta tag i det å det snaraste. Min första svenskakurs är slut på torsdag, sen påbörjar jag ingen ny förrän efter jul och nyårshelgerna. Inte för att jag ska förbereda inför jul för det gör jag inte, men jag får akta mig lite så jag inte springer rakt in i den så berömda väggen igen. Och Blinka, hon gillar inte läget alls. Idag har hon gnällt och skällt i tre timmar medan jag varit borta…Hon vaktar huset och är så slut då jag kommer hem att hon somnar ovaggande utan middag..
  Lilla sötnosen..
  Hoppas du mår bra, här börjar många i omgivningen bli sjuk, både magsjuka och förkylningar grasserar, blä
  Kramen

 13. Hej
  vilken härlig dag du haft, och jättefina foton…

  kram

 14. Oj vad tiden går ser jag! Jobbar du nu i höst eller är du annars upptagen, inte ett inlägg på jättelänge! Ja, trattar är ett djävulens påfund, djuren går in i möbler, kan inte hoppa upp eller ner, kan inte dricka, inte äta, elände! Om det ändå varit en skada på något annat ställe men nu är det ju ansikte/öra, o kan inte skyddas på annat vis. Men, nu är det bara två helvetesnätter kvar! Jasså du tyckte frillan var frän? Det är dottern som funderar på att låta barret växa, om hon nu orkar spara så länge, det är ju inte kul när det varken är långt eller kort.
  Kram från pörtet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *