Tuggad måne

151229a

Vem har knaprat på min måne? Erkänn!

Snart är 2015 slut. Jag filar på mina
nyårslöften…..

One Comment:

  1. Ja visst är det en halvt misslyckad pannkaka som hänger däruppe! Ägnar du dig åt nyårslöften? Det har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv…
    Jag ger löften till mig själv mest varje dag och bryter dem lika ofta vilket får mig att känna mig rätt misslyckad. så skulle jag avge ett nyårslöfte så vore det kanske att skita i löften, haha. Som vanligt vill jag lära mig mer, knöa in mig i en massa härlig läsning, träffa nya trevliga människor, känna att jag kan göra skillnad….så du, ha det gott de sista skälvande timmarna av de gamla året, och jag har visst inte glömt till löfte, att blogga varje dag…
    KRAMIZ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *