Snö…

170104a

I går, framåt kvällen, började snön dala.
Idag är allting vitt, vitt, vitt.

På radion uppmanas lyssnarna att skicka in snöbilder
så jag gör en liten snögubbe på balkongen. 🙂
”Förbanna inte vintern, gör en snögubbe i stället.”

3 Comments:

  1. Nu har jag inga grannbarn som gör snögubbar längre, så jag skulle kanske göra som du, gå ut och göra en själv.
    Din är ju jättefin!
    Kram, Ingrid

  2. Ja.. usch.. och idag ska det komma mer snö… 🙁 kram

  3. Men vilken liiiten söt snögubbe du har producerat! Ja jag vet, du gillar inte vinter och kallt och snö, det gör inte byns flyktingar heller, dom sitter o ugglar på sina rum istället för att gå utomhus. Vi säljer varma kläder på loppis för en tia, ändå går dom utan strumpor…jaja, dom lär sig väl så småningom. Själv byltar jag på mig rejält, en äkta Michelingumma möter man på byn när jag kommer bakpå sparken. Men, med egna fettdepåer samt thermokläder så fryser jag inte ett dugg. Däremot rinner ögonen för jämnan när det är kallt, tur man inte kladdar med någon makeup för det skulle inte funka. Hoppas du kryar på dig snart, trist att vara sjuk…krya-kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *