Konditionera mera!

Kondition är färskvara, det vet jag ju.
Nu har jag varit mer sjuk än frisk den senaste tiden och
det märks på orken! Men! I morse tog jag en promenad som kändes bra.
Orkade till och med prova att springa någon minut här och där!
Jag som inte springer!!

Blir så glad den här tiden på våren.
När små solar landat i gräset överallt.
Maskrosor är så vackra!

Undrar om det här är körsbärsblommor?
Ser så ut. De fanns i skogen!
Kanske har här stått ett hus någon gång.

5 Comments:

 1. Heej, inte en maskros i sikte här ännu, jag går o letar efter blad att mata grannens kanin med….mycket tok jag har för mig.
  Har du fått köket renoverat? Jag är mäkta imponerad över att du fixade bordet, inga skruvar som blev över eller fattades? Jättefint liten köksbord, jag har gjort tvärtom, lagt i en iläggsskiva i mitt runda bord för att få plats med mera bråte, även om jag försöker inbilla mig att det är för att jag kanske f´år gäster nån gång.
  Ha en skön vårhelg Bia/kram från pörtet

 2. Visst är våren underbar! En liten upptäckarresa, letandet efter de små solarna… plötsligt upptäckandet av de gröna knopparna på träden… jag älskar våren! Livet vaknar liksom till igen.

  Skönt Du är piggare igen och orkar ut och gå/småspringa lite. Jag tror våren är till för det; lite som kalvutsläpp! Man blir lycklig, får ork, skuttar och springer lite! Tar tillbaka orken.

  Som alltid; vackra bilder, Bia!

  Kram

 3. Hej. Så bra att du har börjat orka motionera lite. Jag har börjat springa så smått. Typ en minut, vilar en minut 🙂 men mår så himla mycket bättre sen konditionen blivit bättre. Tyvärr så är det ju en färskvara . Jättefina foton bjuder du på som alltid 🙂 kram

 4. Hej och kram tebax i hänryckningens tid! Älskar försommargrönskan, efter midsommar går det bara utför…skräpigt, ofräscht, tycker synd om folk som inte tar semester när naturen är som vackrast. Men precis likadan var ju jag på den tiden när jag jobbade. Ofta tog jag semester först i augusti, då var det mesta sönderbränt av solen…Ha det gott

 5. Men hur går det för dig med bloggeriet Bia? Nog borde väl du fota kryp för fullt nu och stolt visa upp dina alster?
  Varför vågar du rött i håret men inte blått? Det är inget politiskt ställningstagande för min del, hihi
  Tycker det är snyggare till mitt gråa hår, dessutom ovanligare, o vem vill vara vanlig, inte jag!
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *