Konditionera mera!

Kondition är färskvara, det vet jag ju.
Nu har jag varit mer sjuk än frisk den senaste tiden och
det märks på orken! Men! I morse tog jag en promenad som kändes bra.
Orkade till och med prova att springa någon minut här och där!
Jag som inte springer!!

Blir så glad den här tiden på våren.
När små solar landat i gräset överallt.
Maskrosor är så vackra!

Undrar om det här är körsbärsblommor?
Ser så ut. De fanns i skogen!
Kanske har här stått ett hus någon gång.

One Comment:

  1. Heej, inte en maskros i sikte här ännu, jag går o letar efter blad att mata grannens kanin med….mycket tok jag har för mig.
    Har du fått köket renoverat? Jag är mäkta imponerad över att du fixade bordet, inga skruvar som blev över eller fattades? Jättefint liten köksbord, jag har gjort tvärtom, lagt i en iläggsskiva i mitt runda bord för att få plats med mera bråte, även om jag försöker inbilla mig att det är för att jag kanske f´år gäster nån gång.
    Ha en skön vårhelg Bia/kram från pörtet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *