Skördetid?

För några dagar sedan ankom den meteorologiska hösten till min stad.
Nog ser jag tecknen – löven, regnet, kylan och mogna frukter och bär.
Kallt i lägenheten.

I vattenpölen har någon kastat sitt halvätna äpple, till fåglarnas förtjusning.

3 Comments:

 1. Fantastiskt foto, du har kvar din bildsyn…
  Ja men om vi inte gillar mat, vad ska man då ha för last, när ändå ”lasternas summa är konstant” har jag lärt mig. Hoppas du mår bättre, här är det prima liv även om november känns tung att genomlida pga. mörkret. Efter fyra skymmer det, och här finns ingenting som lyser upp!
  Kram från pörtet

 2. Mera hej 🙂

  Nu kommer nog snart snön, då blir det lite ljusare…

  Ha en fin helg… kram

 3. Fina Bia, var håller du hus? Ser dig varken här eller på fb numera, hoppas allt är bra med dig! Önskar dig en fin och avkopplande julhelg med alla barn och barnbarn som sig bör. Själv ”firar” jag inte jul men jag tar han dom mina djur på bästa sätt, njuter av tillvaron på mitt eget vis. BAMSEKRAM FRÅN PÖRTET

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *