Midsommar 2018

Min midsommarafton intogs liggandes i soffan.
Gläder mig åt foton jag får från barnbarnens firande.
Hade gärna suttit med och avnjutit tårtan, men öron- och
bihåleinflammation håller mig hemma.

De senaste två månaderna har jag mest hållit mig hemma.
Ett par rejäla förkylningar avbröts av inflammation i höften.
Det var nog värst. Kunde inte gå, hade så jäkla ont så
jag fick be om hjälp med att handla.

Nu hoppas jag vara så pass pigg att jag kan hälsa på barnbarnen i morgon.
Men tills dess njuter jag av foton som skickas till mig.

Ett friskhetstecken är att jag lagar mat, med glädje, ikväll.
Kyckling och sallad är ingen dålig midsommarmeny! 🙂

One Comment:

  1. Hej vännen, det var länge sen! Så tråkigt att höra att du varit så sjuk! Eländes elände…visst är det tur man får foton, det är så jag umgås med barn och barnbarn. Dottern hade tänkt komma hit i midsommar med lilla Vanessa, men det sket sig med förbindelserna, det fanns inga! På midsommardagen gick det en buss härifrån, kl 5 och då skulle lilltjejen redan vara hemma!
    Har du skippat LCHF, trodde du mådde bra av den? Jag är ju en potatistjej, inga problem att avstå pasta men potatis! Äter mackor igen också, visserligen det nyttigaste mörka brödet men ändå…ärligt talat så äter jag nog det jag känner för. Jag vill njuta den tid jag har kvar…
    Hoppas resten av sommaren blir betydligt bättre för dig, och att du har en sval lägenhet. Jag håller på att förgås, ingen fläkt har jag o hett är det. Imorgon ska jag jobba, där har vi inga fläktar med stora skyltfönster i söderläge, blir det mer än 30 grader tror jag att jag stänger för då pallar jag inte.
    Bamsekram från pörtet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *