Pumpträff

Ikväll har Juni och jag haft pumpträff, vi har pumpat i oss medicin, båda två.
Vi har båda ganska ovanliga immunbristsjukdomar, min heter IgG, Junis IgM.
Jag har i tjugo år pumpat i mig Gammanorm en gång per vecka.
Juni har gjort detsamma i ett par månader.
Men i kväll var det första gången hon medicinerade hemma.
Så jag blev inbjuden till Juni för en gemensam medicineringskväll.

Juni, endast 5 år gammal, är så himla duktig!
Utan att knorra får hon en nål i benet.
Hon sätter dit (och tar bort) plåstren själv.

Vi kämpar på, för vi håller oss friska nu!
Och vi är tacksamma för alla blodgivare,
eftersom vår medicin tillverkas av humant blod.

Maria dukade upp plockmat, så vi hade en
riktigt trivsam och GOD kväll!

5 Comments:

  1. Så härligt att ni kan stötta och hjälpa varandra med detta otäcka, nålar, fy! Men det blir rutin av det också, ta hand om varandra! Kram

  2. Duktiga Juni och Bia!

  3. Duktiga ni är 🙂

  4. Hej Bia. Länge sen sist och jättekul att hitta dig på nätet fortfarande. Jag brukar tänka på dig för det var din kamera som jag köpte som gjorde att jag fastnade för foto 🙂 Jag har hållit till mest på fb senaste åren men nu skapat mig en hemsida igen då jag kände att det var dags. Jag fotograferar fortfarande och mer nu då alla kottar snart har flyttat hemifrån. Vilken duktig liten tjej, kan inte vara lätt att i den åldern behöva ta sprutor. Och jättebra för henne att hon har en mormor som finns. Nu ska jag lulla runt lite här. Varma kramar Leila

  5. Look at an interesting offers for you. biaweb.se
    http://bit.ly/2KzB2GC

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *